İlgi Görmüş 10 Yaoi Manga

Merhaba, KARAKUTU bloga  hoşgeldiniz. 

Final yapmış/yapmamış, çevirisi tamamlanmış/tamamlanmamış birkaç yaoiden bahsedeceğim. Eğer bulabilirsem okumanız için aşağıya link de bırakacağım.

Çoğu manganın eski olması ile birlikte çoğunluğun okumuş olduğu, bilindik mangalardan bahsetmek istiyorum.

Mangaları 10'dan geriye doğru listeleyeceğim, benim için en iyi olanları en sona sakladım, umarım beğenirsiniz.

İLGİ GÖRMÜŞ VE BEĞENİLMİŞ 10 YAOİ MANGA 

10- HERE U ARE

Tabii ki 10 numaraya bundan başkasını koyamazdım. 

Çizimleri aşırı hoşuma giden bu manga pek smut içermediği için +18 sevmeyenler, soft sevenler için birebirdir.




Yuyang arkadaşının üzerine yıktığı görev ile kendini okula yeni gelen LiHuan'a yardım ederken bulur. LiHuan'ın baştaki soğuk ve donuk tavırları Yuyang ile tanıştıktan sonra yumuşamaya başlar. Yuyang, LiHuan ile başta hetero olduğunu düşünerek birlikte olmasa da LiHuan kendisini ona kabullendirir.


Here U Are'ı 10. sıraya koyma nedenim biraz sıkıcı olması. Her ne kadar güzel şeylere değinsede belli bir konusu yok, klasik, romantizm kokan bir manga ama yine de okumaya değer. Okumanız için aşağıya link bırakıyorum.

Here U Are okumak için tıkla


9- A GUY LİKE YOU

Çizimleriyle ama özellikle de konusu ile de beni aşırı etkileyen, aynı zamanda da smutsuzluğu ile sonuna kadar yasa boğan harika bir yaoi.


Go Siwon ve Kang Jinha aynı üniversitede ve aynı sınıftadır. Manga, Go Siwon'un pek de iyi anlaşamadığı sınıf arkadaşı Jinha'yı rüyalarında görmesi ile başlar. Jinha, Siwon'a rüyalarında sürekli bir şeyi hatırlayıp hatırlamadığını sormaktadır. Siwon bu rüyalara başta anlam veremese de sonradan rüyaların sadece bir tesadüften ibaret olmadığını anlar.


Doğa üstü ve romantik olarak kategorize edilmiş yaoi mangamız final yapmış ve türkçe çevirisi de bulunuyor, okumak için alttaki linke tıklayabilirsiniz.

A Guy Like U okumak için tıkla


8- FİNDER SERİES

Animesi de bulunan bu manganın çizimleri dehşet güzeldi, özellikle de Asami. Çoğunlukla webtoonlar hoşuma gitse de bu ilk okuduğum mangalardan bir tanesi.


 

Gazeteci olan Akhito Takaba iyi bir haber yakalar. Yeraltı mafyası olan Asami'nin fotograflarını çeker, fakat haberi yapamadan Asami onu kaçırır, Akhito Takaba gözlerini açtığında kendisini çıplak ve bağlı bir şekilde bulur, daha sonra Asami kendisine tecavüz eder. 



Mangayı vasat bulma sebebim aman aman bir konusu olmaması. Yani zengin bir mafya var, mafyanın düşmanları var. Mafyanın düşmanları ukeye zarar verir ve sememiz de ukeyi kurtarır, sevişirler, mutlu son. Bir de Asami'min sürekli 'benim olana kimse dokunamaz' diye konuşması ama ukeye herkesin dokunması biraz sinirimi bozmuştu.

Tabii ilk yaoi manganız olacaksa kesinlikle bununla başlamayın. Hiç ssmut yaoi okumamış okuyucular etkilenebiliyor çünkü ama böyle mangalar seviyorsanız okuyun, biraz klasik kaçsa da Asami mangayı okutuyor.. 

Bunu okumak için herhangi bir bağlantı bulamadım ne yazık ki, bulduğumda buraya ekleyeceğim.

7- ROOM TO ROOM

Çoğu kişinin duymuş olduğu, hatta mangadaki yan karakterler için bile ayrı bir mangası bulunan Room To Room'a 2-3 yıl gibi bir süre önce başlamama rağmen asla finalini Türkçe okuyamadım.


Ev arkadaşı arayan Dowan, hoşlandığı çocuk Chamin'in onunla ev arkadaşı olmak istemesi sonucunda ikili aynı evde yaşamaya başlar. Bir gece yarısı Chamin yüzünde farklı bir ifade ile Dowan'ın odasına girer ve sex yapmak istediğini söyler. Dowan ilk başta ne olduğunu anlayamasada daha sonra Chamin'in uykuda sex hastalığından muzdarip olduğunu anlar.


Mangayı okumak için aşağıya iki tane link bırakacağım.

Room To Room okumak için tıkla • Link 1

Room To Room okumak için tıkla • Link 2


6- K'S SECRET 

Başta çizimlerini pek beğenmemiş ve konusu anlamayıp sıkılmış olsam da sonlara doğru çizimlerinin geliştiği ve konusunu anladıktan sonra acayip hoşuma giden bir manga K'S Secret.


Doyoon herkesten gerçek kimliğini gizleyen bir vampirdir. Vampirler sex yapmadıkları zamanlarda bitkin düşmektedirler, bu yüzden Doyoon da kendisine bir sex partneri aramaya karar verir. Bu kararını arkadaşına mesaj atacağı sırada yorgunluktan yanlışlıkla patronuna atar ve bunun üstüne patronu onu odasına çağırır. 





5- ROYAL SERVANT

Mangakasının diğer çıkardığı mangaya her ne kadar aşık olsam da Royal Servant çok ayrı bir mangaydı. Konusunun yanı sıra çizimleri mükemmeldi.


Manga, ukenin şehirden uzak bir malikanede hizmetçilik yapması ile başlıyor. Tabii bir klasiktir ki malikanedeki sememiz hizmetçilerden nefret etmektedir. 



Buna rağmen okunmaya değer ve herkesin bitirdiği mangalarda bulunması gereken bir manga.

Royal Servant okumak için tıkla


4- BJ ALEX

O sıralar çok manga okuyan biri olmama rağmen arkadaşım sayesinde başladığım, kimi zaman Alex'e sövdüğüm kimi zamansa aşık olduğum bir manga.


İnternette, bir platformda yüzündeki maske ile mastürbasyon yapıp erotik hikayeler anlatarak yayın yapan BJ Alex ile aynı üniversitede okuyan DG'nin yolları bir okul yemeğinde kesişir. Alex, DG'yi sarhoş olduğu için evine bırakmak zorunda kalır. DG'nin, Alex'in üzerine kusması ile Alex üzerindeki tişörtü çıkarmak zorunda kalır. DG ayıldığında, doğum lekesinden tanıdığı, her gece yayınını izlediği ve platonik olduğu BJ'i karşısında görür. 



Her ne kadar çok çabuk ve gereksiz bir yerde, acele ile final yaptığını düşünsem de BJ Alex bence harika bir yaoi mangaydı.

BJ Alex okumak için tıkla


3- TEN COUNT

Bunu okumayan varsa bence çok şey kaçırıyor. Semenin inceliği, ukenin masumluğu, harika bir yaoiydi cidden.


Bir kaza sonucu uke ve seme (isimlerini unuttum üzgünüm) hastanede bir araya geliyor. Sememiz doktor olduğu için ulenin mizofobisi olduğunu anlıyor ve ona tedavi olması gerektiğini söylüyor, uke başta buna itiraz etse de sonradan bunu kabul ediyor ve semenin ona yardım etmesini kabul ediyor. Seme ukeye tedavi süresince 10 madde veriyor ve bu maddeleri yavaş yavaş tamamlayıp 10. maddeye geldiklerinde hastalıktan kurtulmuş olacağını söylüyor, fakat 10. maddenin henüz ne olduğu belli değildir, 9 maddenin yazılı olmasına rağmen 10.su boştur.



Ten Count okumak için tıkla


2- PAİNTER OF THE NİGHT

Evet pek eski olmayan, hâlâ devam eden ve 2. sezon yeni bölümleri için beni telefonun başında bekleten PON'ı da buraya eklemek istedim.


Eskiden erkek erkeğe müstehcen çizimler yapan Na-Gyeom bir gün genç soylu Seung-ho tarafından ziyaret edilir. Seung-ho, Na-Gyeom'u tehditkar bir şekilde yanında çalışmaya ve kendisinin, diğer oğlanlarla sex yaparken resimlerini çizmesini ister. 


Aşırı +18, bunun yanında şiddet ve tecavüz içerdiği için etkilenecek kişilerin okumamasını tavsiye ederim. 

Painter Of The Night okumak için tıkla

İkinci sezonunu Wattpad'den okuyorum ben, tüm bölümler olmadığı için buraya koymadım.

1- KİLLİNG STALKİNG 

Okuduğum tüm mangalar arasında şaheser olarak adlandırdığım, Sangwoo'nun Bum'a karşı hareketleri olsun, diğer şeyler olsun tüm manga boyunca kimi yerde soft, kimi yerde ise istemsizce gözlerimin dolduğu ve kendimi ağlarken bulduğum bu manga belki de tüm okuduğum mangalardan sonuna kadar okuduğum, severek bitirdiğim ve bittiğine üzüldüğüm, hâlâ DEATH NOTE'a yeni sezon bekler gibi yeni sezon beklediğim tek mangadır.


Sangwoo'ya platonik bir şekilde aşık olan Bum'un gizlice Sangwoo'nun evine girmesi ile başlar manga. Bum, kendisini askerlikte koruyan Sangwoo'ya aşık olmuştur. Bir gün şifresini kırarak Sangwoo'nun evine girer, badromdan duyduğu sesler ile bodrum kata iner. Gördüğü görüntü ile Bum şaşkınlığa uğrar, Bodrum'da çıplak bir şekilde elleri kolları bağlı bir kadın ile karşılaşır. Kadına yardım edeceği sırada kafasına sopa ile vurulması ile yere yığılır. Böylece Sangwoo'nun melek gibi görünen yüzünün altında bir psikopat yattığını anlar.


Ben psikopat şeyleri sevdiğim için çok fazla hoşuma gitti, tabii üzerinden zaman geçtikçe mangadan uzaklaşıyorum. 

+18 ve aşırı şiddet, cinayet gibi içerikler barındırıyor.

Killing STALKİNG okumak için tıkla






















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KakaoTalk Nasıl Kullanır

Killing Stalking

Ayıplı Şeyler'e Büyük Tepki